Farvel til Groupcare!

Kære alle!

Dagen er nu kommet, hvor vi endegyldigt siger farvel til Groupcare. Fremover skal I bruge hjemmesiden GSDK.dk til at koordinere dyk.

For mange er dette lidt vemodigt, da Groupcare har været et værdifuldt redskab for klubbens medlemmer i mange år. Den nye hjemmeside indeholder imidlertid de samme funktioner som Groupcare (og lidt til) – så alt i alt burde vi kun vinde ved skiftet.

Kom godt igang med den nye side

Alle gamle brugere af Groupcare er blevet oprettet på GSDK.dk, og har modtaget en velkomstmail med et link til login og en manual.

Jeg kan dog se, at en hel del af jer endnu ikke er logget på den nye side.

  • Har du ikke modtaget en mail, så tjek lige dit spamfilter, om den er havnet der. Ellers kontakt mig.
  • Hvis du er usikker på noget teknisk, eller er der noget der driller, så kontakt mig også.

Mit nummer er 2714 9201.

Arkiv over dykkersteder

At planlægge dyk handler også om inspiration og viden.

For at understøtte dette, så indeholder det nye GSDK.dk et arkiv over dykkersteder med kortpositioner og beskrivelser af stedet.

Jeg kan se, at netop dette initiativ har mødt stor opbakning fra jer! Der er oprettet 11 dykkersteder indtil nu – indtastet af seks forskellige dykkere. Det er jo helt fantastisk! Bliv endelig ved med det!

Tak

Jeg vil lige sige tak for hjælpen til dem, som har hjulpet i processen med at skabe den nye side. Jeg vil gerne sige tak til Mario, Jørgen S, Finn, Allen og ikke mindst Martin P, der alle har gået igennem tidlige versioner af siden, halvfærdige login-procedurer og ubehjælpsomme tekster, og som er kommet med værdifuld kritik og indhold til den nye side.

Jeg skal i øvrigt også takke den tidligere formand Kristian Møller Petersen, der hjalp med at få det tekniske skift gennemført. Jeg skulle i øvrigt hilse alle fra ham og ønske jer nogle gode dyk!

Tekniske nyheder om siden

Arbejdet med den nye side fortsætter, selvom siden er i luften.

Problemet, hvor det krævede flere rettigheder for at sætte billeder på dykkersteder, er nu løst – så alle kan tilføje billeder til dykkersteder. Manualen på hjemmesiden er blevet opdateret, så den reflekterer dette.  Du kan også læse den her: ManualGSDK (3)

Til info her jeg til gengæld opdaget en bug, der betyder, at der sendes invitationer ud til alle til private gruppe-arrangementer (eksempelvis et bestyrelsesmøde eller en aften for et elevhold). Det er stadig kun de inviterede, der kan tilmelde sig arrangementet – men jeg arbejder på at få dette ændret, så kun de involverede får besked.

vh Jakob Olling

Skriv et svar