Nytårshilsen

Kære medlemmer

Godt nytår og velkommen på den anden side af julemåneden, hvor neoprenen ganske givet er skrumpet i skabet.

Året sluttede med et nytårsdyk med krans og bobler. Jeg måtte selv melde fra på falderebet, fordi vi pludselig endte med gæster om aftenen, men jeg er glad for at gode kræfter med Jakob og Jens i spidsen holdt fast i traditionen i klubben. Billedet her har jeg tyvstjålet fra Claus Rabjerg.

Og generelt er det dejligt at se, at en lille, stædig, hård kerne har holdt fast i dyk henover vinteren, mens vi andre har skuttet os foran radiatorerne. Allerede på lørdag byder Søren Hansen op til dans igen, hvis nogen skulle have behov for at slippe grebet i radiatorrillerne. Jeg overvejer stadig.

I aften mødes bestyrelsen for at slå hul på planerne for det nye år, hvor vi blandt andet skal have sat en dato for næste generalforsamling. Med lidt held kan vi allerede få en dato i kalenderen i aften, så folk kan planlægge efter det. Det er vigtigt, at vi alle bakker op om generalforsamlingen, så vi får sat en fælles kurs for klubben. Bestyrelsesmedlemmerne bliver i aften også prøvemodeller for en ny t-shirt til klubben. Med udgangspunkt i Tariqs design har jeg fået lavet et bud. Fra i aften kommer der til at hænge forskellige eksemplarer i flaskerummet, så I kan prøve størrelse. Og når vi har omkring 20 tilmeldinger OG indbetalinger, får jeg dem trykt. Info om betaling følger, når jeg har vendt det med Jørgen. Der er et par forskellige udgaver af tryk, fordi jeg har prøvet mig frem, men af hensyn til prisen kan vi kun vælge én. Prisen vil være omkring 170 kroner og med mindre bestyrelsen er uenig, så bliver det den her udgave, som vi lander på:

Vores dygtige kasserer, Jørgen, har også sendt en lille nytårshilsen. Det er selvfølgelig kort frist, men vi er styret af stramme regler i forbundet og det skaber en hulens bøvl, hvis vi betaler for sent. Så husk indbetalingen.

I januar tager vi så småt hul på et nyt uddannelsesår, hvor Allan har inviteret til introaften for et kommende CMAS1-hold. Der er allerede fem tilmeldte fra klubben til at hilse de måske kommende dykkere velkommen, så det skal nok blive godt.

I februar futter et hold af sted til Indonesien og i maj står den igen på vragsafari.

Vi har allerede besluttet, at vi igen i år deltager i Gladsaxedagen – foreningsdagen i Gladsaxe Kommune. Denne gang vil vi forsøge at stille bassin op til prøvedyk, og vi har allerede en halv aftale med brandvæsenet om at komme og fylde det. Jeg har oprettet arrangementet på vores hjemmeside, og jeg vil gerne have at så mange som muligt bakker op om denne dag, så det ikke er de samme medlemmer, der skal trække læsset. Dagen er vigtig for klubben, fordi det er et fint vindue udadtil.

Igen – velkommen til 2018 og godt nytår!

De bedste hilsner

Torben

Skriv et svar