Sverigestur til Hamburgsund

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 13/09/2018 - 16/09/2018
3:00 pm - 9:00 pm

Lokation
Gladsaxe Sportsdykkerklub

Kategori


Kære dykkere

Så er der kun fire måneder og fem dage til vores Sverigestur! Og lige nu holder valutakurserne i den grad med Danmark. Igen i år forsøger vi at booke hos legendariske DykLeif i Hamburgsund, der byder på flotte båddyk omkring Väderöerne.

Dybden kan afpasses efter niveau og alle certifikater er velkomne.

Vi kører fra Danmark torsdag eftermiddag, hvordan det nu ellers passer personerne i bilen. Køretiden er lidt under fem timer, så vi kan være fremme og få en god nats søvn inden fredagens dyk.

Vi dykker to båddyk fredag, to lørdag og et dyk søndag, inden vi kører hjem. Vi arrangerer natdyk som stranddyk fredag eller lørdag aften, hvis der er interesse for det.

Prisen for en dykpaket med overnatning og helpension er lige nu 3995 svenske kroner, hvilket svarer til omkring 2850 danske kroner. Hvis vi booker 12 pladser, får vi de to gratis.

Dertil kommer transport. Jeg mener, at vi tidligere har afregnet chauffører med én krone per kørt kilometer – dvs omkring 800 kroner for kørslen plus omkring 800 for færge. Det er 5- 600 kroner per person, hvis vi kan klemme tre ind i hver bil.

Tilmeldingsfrist er fredag den 8. juni og efter først til mølle-princippet.

Vi lukker tilmeldingen ved 12 personer og en bookning er først gennemført, når du er tilmeldt på hjemmesiden og der er indbetalt 750 kroner på min konto 9388 0001062875 eller på mobilepay: 50560012

De resterende 2100 danske kroner plus afregning for kørsel skal være indbetalt inden afgang fra DK.

Dbh
Torben

Arrangør

Navn: Administrator GSDK
Mail: webmaster@gsdk.dk
Telefon: Ikke tilgængelig

Tilmeldte dykkere

6 ud af 16 pladser.

Tilmeldte

 • Allan Nielsen
 • Claus Rabjerg
 • Jens Osvald Skovsgaard
 • Jørgen Skov
 • Jakob Olling
 • Bent Valerius

Vær med!

Tilmeldinger er lukket til denne event.

Put arrangement i din kalender

Put i digital kalender : iCal
Put i Google-kalender: Google Kalender

2 Replies to “Sverigestur til Hamburgsund”

 1. Ohøj dykkere

  Så er der overført depositum til Dykleif og vi sidder på 14 pladser. Vi kan nok godt klemme et par stykker mere ind, så hvis I kender til noget, der gerne vil med, men tror at der er fyldt op, så giv gerne besked videre.

  I har hver betalt 750 DKK. Depositum inklusiv gebyr for overførsel svarer til 730 DKK, så de sidste 20 kroner udligner vi i kørselsregnskabet.

  Resten af prisen for dykkene inkl. leje af evt. udstyr afregner vi hver især med Dykleif – de tager kort. Rabatten på de to gratis pladser fordeler vi imellem os.

  Vi skal køre i så få biler som muligt. Martin kan muligvis køre i den store bil, så vi kan samle udstyr og proppe fire ind i hver af de andre biler.

  Er der allerede nu, nogen der ved, at de gerne vil lægge bil til?

  Dbh
  Torben

Skriv et svar