Nyhedbrev juni 2019

Kære Alle

 

Dykkersæsonen er ved at være i gang, på torsdag stikker jeg af til en forlænget weekend ved Hemmoor/Kreidesee, og så er det vist også på høje tid, at I får en lille opdatering på, hvad der ellers sker i klubben.

 

Den nye bestyrelse har netop holdt sit første bestyrelsesmøde for at få styr på året der kommer. Og I kan godt skrive et par datoer i kalenderen:

 

  • Flasketjek 11.07. Vi skal have tjekket vores flasker og gjort klubhuset klar. De andre brugere har lige lavet hovedrengøring, så det slipper vi for, men vi skal have ryddet lidt op i garagen. For de nye i klubben, så er flasketjek en årlig obligatorisk, visuel inspektion af flasker for at tjekke rust. Flasker skal være klar til tjek på dagen – dvs. at ventil, net og  fod skal være fjernet og flasken skal være tømt. Af hensyn til Martins hørelse er det IKKE tilladt at tømme flasken i nærheden af klubben under flasketjek og der er IKKE mulighed for at rense flasken under tjekket. Hvis flasker har behov for en rensning, må I gøre det en anden dag. Det er altid muligt at få hjælp, hvis du ikke ved hvordan. Hvis din flaske er trykprøvet i år, erstatter det flasketjekket. Du skal bare informere Martin, så den kan blive godkendt ubeset. Der vil være en pølse og øl eller sodavand til de første 2 – 300 tilmeldte.

 

  • Gladsaxedagen 24.08. Klubben er meldt til Gladasaxedagen, (Den årlige foreningsdag i kommunen) hvor vi stiller med hele den tyrkiske musik i form af Humber, bassin og diverse grej. Det plejer at være Tordenskjolds fem soldater, der lavet arbejdet de sidste par år, så jeg vil gerne opfordre til, at vi er så mange som muligt. Også gerne, hvis det kun er et par timer først eller sidst på dagen. Vi slå bassinet op fra morgenstunden, og så kører vi båden og resten af udstyret ind fra middagstid. Og så plejer det at være skidehyggeligt med klubpizzaer og en sodavand til det arbejdende folk.

 

  • Sverigesturen 12. 15.09. Allan er netop gået i gang med at planlægge årets Sverigestur. Datoen er endnu usikker, men et bud kunne være den 12. – 15. september. Så snart datoen ligger fast laver Allan en foreløbig tilmelding for at fornemme interessen, og når stedet er booket kommer en bindende tilmelding med depositum.

 

  • CMAS1-hold januar. Vi havde ikke begynderhold i år, så Allan satser på at tage revanche til januar. Derfor – hvis moster Oda har snakket om det dersens dykkercertifkat siden hendes 90-års-fødselsdag – så er det altså nu hun skal mindes om, at det kommer. Og selvfølgelig, hvis I har andre venner og bekendte, så giv dem et heads up. Der plejer at være et infomøde før jul.

 

 

De bedste dykkerhilsener

 

Bestyrelsen