GSDK nyhedsbrev september

Kære dykkere

Hermed en lille nyhedsbrev og status over aktiviteterne i klubben, nu hvor svømmehals-sæsonen officielt er skudt igang.

Ny hjemmeside
Som noget nyt får I nyhedsbrevet via vores nye hjemmeside. Jeg synes Jakob har gjort et stort og fremragende arbejde med at designe en løsning, der både kan fungere som vindue udadtil og som afløsning for Groupcare. Der er stadig lidt småting ift., hvad der går i diverse spamfiltre, men i det store hele har vi fået en rigtig god løsning, der også sparer klubben en pæn sjat penge. Det var præcis det, jeg håbede på, da vi satte det igang på sidste generalforsamling.

Gladsaxedagen
Denne weekend fik vi afviklet vores årlige foreningsdag i kommunen, Gladsaxedagen, hvor vi fik lavet lidt reklame for klubben. Det var en hyggelig dag, hvor rigtig mange interesserede kiggede forbi vores stand – i år var der særligt mange uddannede dykkere, som snakkede om at tage sporten op efter en pause. Igen i år stillede vi med Humber, lidt forskelligt grej og så det traditionelle balje-prøvedyk.

Jeg håber, at det giver basis for nye medlemmer – både erfarne og kandidater til vores CMAS1 til foråret. Allerede i dag viste jeg klubben frem for Simon med SDI-Advanced og 49 dyk, der overvejer at blive medlem. Næste år har vi aftalt at stille med et stort bassin og lave rigtige prøvedyk, men det kræver også, at der er flere, der stiller op for at hjælpe. Det er vores ene chance om året for at vise klubben frem. Tak til dem, der gav en hånd i år.

Nyt logo
En anden ting, som vi havde med på Gladsaxedagen, var vores nye logo. Et logoudvalg med Tariq i spidsen har de seneste måneder finpudset  klubbens nye logo, der ser sådan her ud:

Det er et rigtig flot arbejde – tak for det. Jeg har aftalt med Tariq, at vi både kan bruge det samlede logo, men også delelementerne, som blandt andet vil blive brugt på vores hjemmeside. Jeg har også bestilt et par bud på nye t-shirts til klubben. Når prøveeksemplarerne kommer hjem, vil de ligge i klubben, så folk kan prøve design, farve og størrelse, og så bestiller vi hjem til alle interesserede – mere om det senere, men i kan se designet her:

Sommerstranddyk
Anne-Marie er nu næsten igennem en sæson med klubbens lille forsøg med sommerstranddyk. Der har været lidt svingende tilslutning, og det ene endte med at blive aflyst. Men flere af dem har haft rigtig mange deltagere – jeg mener at vi var oppe på 12 på det første, og det er flot. På generalforsamlingen evaluerer vi, men jeg stemmer klart for, at vi gør det igen næste år, hvis Anne-Marie eller en anden er klar til at styre løjerne. Det næste er allerede på søndag den 10. på Trykkerdam, hvor der er syv tilmeldte. Nu krydser vi bare fingre for vejret.

CMAS2
Her efter sommerferien er Allan startet op med et nyt CMAS2-hold. Holdet har allerede været i vandet, så de er godt på vej. Til gengæld har undervisningen afsløret problemer med vores store båd, Humber. Den har været igennem en mekaniker-tur, og i morgen kører Allan den afsted igen.

Flasketjek
Johan har også fået gennemført det store flasketjek, så der igen er styr på rust og registrering af flasker. Til gengæld skylder vi en forårsrengøring af klubben, som vi vist er forpligtet til i vores aftale med kommunen. Vi må se, om det giver mening at lave en efterårsrengøring – ellers er vi ekstra grundige næste forår.

Sverigestur
Om kort tid drager klubben op til Hamburgsund og Väderøerne i Sverige. Jeg skal ikke med denne gang, men har tidligere dykket med Dykleif – I kan godt glæde jer til dykkene og ikke mindst Thaimaden ombord.

Mvh

Torben

Skriv et svar