Gladsaxedagen

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 26/08/2017
11:00 am - 2:00 pm

Lokation
Gladsaxe Sportsdykkerklub

Kategori


Igen i år vil GSDK lave lidt reklame for klubben på Gladsaxedagen lørdag den 26. august.

Pladsen åbner kl 13.00, men vi stiller boden op i løbet af formiddagen. Os der kan deltage i at sætte boden op, aftaler tidspunkt, når vi nærmer os dagen.

Vi stiller op med Humber og lidt forskelligt udstyr.

Jo flere medlemmer des bedre og I behøver ikke at deltage hele dagen – I kan sagtens drysse forbi et par timer.

Traditionen tro giver klubben et glas sodavand og et stykke pizza til deltagerne.

Arrangør

Navn: Administrator GSDK
Mail: webmaster@gsdk.dk
Telefon: Ikke tilgængelig

Tilmeldte dykkere

6 ud af 60 pladser.

Tilmeldte

 • Allan Nielsen
 • Jørgen Skov
 • johan bergen
 • Claus Rabjerg
 • Bjørn Larsen
 • Bent Valerius

Vær med!

Tilmeldinger er lukket til denne event.

Put arrangement i din kalender

Put i digital kalender : iCal
Put i Google-kalender: Google Kalender

4 Replies to “Gladsaxedagen”

 1. Hey, vi nærmer os. Er der nogen der har teten? Hvis vi skal sætte bassin op skal det planlægges, bla skal vi have fat i brandvæsenet for at få fyldt bassinet op. Og det skal købes.
  Hilsen Allan.

 2. Ohøj

  Jeg skriver også mail, fordi hjemmesiden ikke automatisk sender beskeder videre ud på mail, og det ikke er alle der tjekker hjemmesiden dagligt. Vi skal vist regne med, at det er os otte der kommer på lørdag. For at undgå rundhyl i mailen, så læs lige hele teksten, inden I svarer og send kun svaret til mig.

  Jeg har teten på Gladsaxedagen, men IKKE med bassin. Hvis nogen vil arrangere bassin er det rigtig fint med mig, men så skal de også arrangere det med alt inklusiv, bassin, vand, dragter etc. Jeg tror, at det bliver for omfattende.

  Jeg foreslår følgende gammelkendte setup, som jeg nok skal line: Båd som blikfang. Den klassiske balje inkl. flaske og regulatorset til tør-prøvedyk. Tariq laver klistermærker med det nye logo. Og jeg mener, at vi stadig har eksemplarer af Sportsdykkeren liggende i klubben. Hvis nogen arrangerer bassin vil jeg vide det i dag, for så behøver jeg ikke at samle sammen til baljedyk. Jeg smider også en pavillon i bilen, hvis nu det ender med at pisse ned.

  Vi har plads 44, som ligger på parkeringspladsen, hvor vi er sammen med andre idrætsklubber. Ifølge kommunen har vi fået seks parkeringsbåse, som normalt er 2.00 x 5.00 meter. Det giver os altså omkring 60 m2, hvilket burde være nok. Der er bestilt ekstra bord, så vi har til baljen.

  Vi skal være inde på pladsen med båden inden 12. Jeg foreslår, at dem af os, der har mulighed for det, mødes i klubben klokken 10.00 og får sendt en bil afsted med Humber, pavillon og ting til baljedyk, og så kommer resten efter med de sidste stumper. Meld lige tilbage, hvornår I kan være der.

  Vi har brug for håndklæder, ekstra masker, og dykker-lirumlarum til at peppe standen op. Hvem byder ind?

  Hvis jeg kan nå det i dag, laver jeg 10 T-shirts med nedenstående tryk, men inkl. snorkel – hvilke størrelse bruger I?

  Mvh
  Torben

Skriv et svar